Våre forretningsområder

Emballasje

Et raskt voksende forretningsområde med mange muligheter. Vi utvikler stadig vårt utvalg av brevemballasje og kartonger.

Etter som e-handel fortsetter å øke, øker også behovet for emballasje som er tilpasset sikker og effektiv transport. Sammen med vår medeier Mayer gjør vi for tiden en stor investering i oppgradering og nybygging av produksjon for å dekke markedets behov.

emballage

Smart emballasje

Vi utvikler hele tiden vårt sortiment av smart emballasje i takt med at etterspørselen vokser. Esker, bokomslag, kartongposer og e-handelsposer/esker er bare noen av produktene hvor vi hele tiden tilfører flere formater og kvaliteter. Våre forhandlere og deres kunder hjelper oss kontinuerlig med å holde oss oppdatert på hva som bør være med i sortimentet.

Bobleposer og forede poser

Mayer konsernet ser også behovet for lettere postemballasje og åpner flere produksjonsenheter som lager dette. Sammen med våre partnere har vi utviklet og utvikler stadig vårt sortiment slik at det skal bli så riktig som mulig. Bedre kvalitet, lettere gjenvinning og forbedret logistikk er nøkkelordene. Hos oss finner dere en stor bredde av formater på både bobleposer og forede poser.

  • Bedre kvalitet
  • Enklere å gjenvinne
  • God logistikk

Papirbærepose

Addbrand tilbyr både standard og luksusposer. Vi har alltid standard papirbæreposer (Sober) på lager. Sober posene er av god kvalitet med tvinnende papirhåndtak i mange farger. Lagersortimentet inkluderer også Take-awayposer med flate håndtak. Posene kan kjøpes med eller uten trykk. Ved større volum produseres posene direkte på fabrikk.

Luksusposene produseres på forespørsel, med tykkere papir, laminering og bomullshåndtak. Det finnes mange ferdige stanser slik at du kan få den størrelsen du ønsker uten å måtte betale ekstra for verktøyet.

bärkassar
Lyxkassar

Kontakt oss

Klikk på lenken til høyre for å se vår kontaktinformasjon.