om-oss

Enkelt og trygt

Vi skal være Nordens ledende grossist av trykksaker og grafisk materiell.

Om oss

For å nå vårt mål arbeider vi kontinuerlig med å bredde vårt sortiment slik at vi kan tilby våre partnere stadig flere produkter. Ved å lytte til våre forhandlere, samtidig som vi hele tiden leter på markedet etter passende produkter, har vi en stadig voksende produktportefølje.

Du finner oss i Bankeryd (SE), Stocholm (SE), Gøteborg (SE), Drammen (NO), Køge (DK) og Vejle (DK). Dette er perfekt geografiske utgangspunkt for å nå hele Norden så kjapt som mulig.

map

Vår forretningside

Med enkelhet betjene det grafiske mellomleddet i Norden med grafiske produkter og tjenester til rett pris og god kvalitet.

Alltid et grafisk mellomledd

En veldig viktig del av vår forretningside er at vi aldri selger direkte til sluttkunden. Våre kunder er trykkerier, profileringsbyråer, kontorforhandlere. Uansett størrelse på konto, og om det er trykte eller utrykte produkter.

om-oss-2

Enkelt og morsomt

Vi skal på alle områder gjøre det enkelt for våre partnere og selge våre produkter. Ved hjelp av enkle kontaktveier, tydlige prisangivelser og markedets beste websystem skal det være morsomt og givende å jobbe med oss.

om-oss-3

Kunden bestemmer

Våre forhandlere bestemmer selv hvordan de vil bestille hos oss. Det viktigste er at det føles enkelt og greit. Telefon, mail, SMS, A-Store, Web2print, personlige besøk – vi tilpasser oss etter ditt ønske.

om-oss-4

Vi skal være hos kunden

For oss betyr dette at vi skal besøke våre partnere så ofte de ønsker eller være med ut på sambesøk hos sluttkunden. Det betyr også at våre partnere alltid er velkomne til oss – gjerne sammen med sin kunde

om-oss-5

Kontakt oss

Klikk på lenken til høyre for å se vår kontaktinformasjon.