Våre forretningsområder

Kontor og papir

Addbrand forhandler papir, med eller uten trykk, til trykkerier og forhandlere i hele Norden. Vi sender både små og store opplag og vi har tilpasset formatene i vårt lagersortiment slik at det skal passe til trykkerier og printshops. I dette forretningsområdet inngår også hele konferansepakken; penner, konferanseblokk, kollegieblokk og visittkort.

tjanst-2

Din papirgrossist

Vi har spesialtilpasset vårt sortiment slik at det passer både til det store og det lille trykkeriet. Hos oss får du riktig format og riktig volum og unngår å holde lager selv.

Munken-lager

Blokker

Vi har blitt en ledende grossist i Norden av trykte blokker. Dette tror vi kommer av vår fleksibilitet som vi har utviklet gjennom mange års erfaring. Uansett opplag, format, antall sider etc kan du alltid være sikker på å få en utmerket vare fra oss.

Vi produserer både klassiske konferanseblokker, spiraliserte kollegieblokker samt skriveblokker i alle opplag.

kollegieblock

Penner

Vi har et eget sortiment av penner som inneholder kulepenner og trykkblyanter i mange fine farger. Våre reklamepenner har høy kvalitet og er gode å skrive med. Pennene kan leveres sammen med blokker, visittkort og expomateriell til små og store eventer.

Utover dette har vi inngått samarbeid som gir oss rettigheter til å trykke og levere flere av storselgerne fra Ballograf og Pilot.

pennor

Presentasjons materiell

Vi utvikler hele tiden vårt arktrykkeri for å gi våre forhandlere de beste forutsetninger for å selge presentasjonsmateriell. Arktrykkeriet har en variert maskinpark og sammen med høy kompetanse kan vi tilby små og store opplag av:

  • Brosjyrer
  • Kataloger
  • Foldere og flyers
om-oss-slider-2

Visittkort

Vi er en av Nordens største leverandører av visittkort. Vi har investert stort i både print – og etterbehandlingsutstyr for effektivt kunne betjene små og store kontoer. Dette i kombinasjon med vårt Web2print løsning gjør oss meget konkurransedyktige.

visitkort-stack1

Kontakt oss

Klikk på lenken til høyre for å se vår kontaktinformasjon.