Våre forretningsområder

Våre varemerker

Det er lett å drukne i de forskjellige produsenters utvalg av kvaliteter og varianter. Vi tilpasser kontinuerlig vår portefølje av merkevarer slik at de passer forhandlerne våre, så de får tilgang til de produktene som best passer deres behov.

Med nøye utvalgte merkevarer, både våre egne og via agenturer, spisser vi stadig vårt sortiment. Et utvalg som skiller seg ut ved å være ekstremt markedstilpasset.

pennor-brands1

Holdbarhet – Funksjon – Bredde

Våre varemerker er en viktig del av relasjonen til våre kunder. Uansett om det handler om våre egne varemerker eller agenturer for andre produsenter, så skal våre forhandlere være trygge på alltid å få produkter av beste kvalitet. Ved og stadig forbedre og bredde vårt sortiment, samtidig som vi er nøye når vi velger eksterne leverandører og varemerker, skal vi ha markedets beste utvalg.

Fokus: Holdbarhet, Funksjon og Bredde!

Sober®

Sober® er vårt eget varemerke. Sober står for bra kvalitet til rett pris. Uansett om det gjelder konvolutter, papirbæreposer, rollup, beachflagg eller penner. Når du bestiller en Soberartikkel kan du alltid være sikker på at det er et produkt som er testet godt og som lever opp til markedets krav til utseende og holdbarhet.

Sober_logo_ny

Munken

Munken er et velkjent og populært svenskprodusert papir. Papiret er FSC-sertifisert, har høy kvalitet som gir en lukseriøs følelse. Det er vi som produserer konvolutter i Munken-serien. Ettersom vi også har papiret i mange gramvekter kan kunden få alle sine trykksaker til kontoret i Munken, både konvolutter, visittkort og brevark. Finnes i fire nyanser: Pure (gultonet), Lynx (naturhvit), Polar (hvit) og Kristall (høyhvit).

Munken logo_Rityta 1 kopia

airpoc

Markedets hviteste og mest holdbare bobleposekonvolutt.

Plasten i bobleposene fjernes enkelt med et lite rykk. På denne måten er det mye lettere å resirkulere våre poser enn konkurrerende produkter i markedet. Smartere emballasje gir bedre logistikk og flere konvolutter per pall. Kombinasjonen av disse egenskapene gir en mer miljøvennlig konvolutt.

Samtidig har vi økt hvitheten på papiroverflaten og gjort posen jevnere, noe som gir mye bedre muligheter for trykk og print med høy kvalitet.

airpoc_logo_Rityta 1 kopia 3

Adestor

Adestor – etiketter til alle formål! En veldig bred serie med etikettpapir med ubestrøket, bestrøket eller strukturert overflate.

Med Adestor kan vi tilby et etikettpapir som passer det meste. Skuffer, flasker, krukker etc.

Adestor

Labelmedia

Utstansede standardetiketter i mange formater, både firkantede og runde. A4 format med 100 ark pr eske. Fungerer utmerket i både vanlige skrivere, digital og offsetmaskiner. En favoritt som har vokst seg stor – og som har blitt standard hos mange av våre kunder..

labelmedia

Picofilm

Et sortiment av PET film som kan brukes til mange ulike formål. Finnes med ulike overflater og ulike gramvekter, perfekt for trykk.


PicoFilms egenskaper:
• Utmerket farge og bildegjengivelse
• God trykkbarhet
• Temperaturresistent
• Høy rivesikkerhet
• Kan skrives på med tusj og kulepenn


Picofilm er et veldig godt materialvalg til menyer og visittkort, samt til produkter som skal brukes utendørs som tags og plakater.

Picofilm-Infotag-blomma

Viking Design

En serie for de som ønsker en litt mer eksklusiv konvolutt. Produsert i et høyhvitt papir med 120 grams tykkelse. Viking Design er uten innsidetrykk – noe som gjør de ekstra hvite. Finnes både med dekkark til å rive av og med gummiert klaff for maskinell konvoluttering. I tillegg til standardformatene finnes serien i flere kvadratiske format.

Viking design

Pro-Design

Vi våger å si at dette er markedets beste og hviteste papir for 4 fargers trykk. Hvitheten og den høye kvaliteten gjør at flere og flere velger PRO-DESIGN som sitt huspapir. Fungerer problemfritt i alle type maskiner og gir perfekt fargegjengivelse og skarpe konturer.

pro_design_pallet_of_a4_boxes

Elco Color

Vår mest fargesprakende serie. Fargede konvolutter i god kvalitet og mange fine farger. Kan trykkes på og finnes i flere format.

Elco-color

Kontakt oss

Klikk på lenken til høyre for å se vår kontaktinformasjon.