Våre forretningsområder

Konvolutter

Vi er en del av Mayer Kuvert Network, Europas største konvoluttprodusent. En eske eller en million konvolutter? Det spiller ingen rolle, vi har produksjon og logistikk for alle volum.

180319-7973

Sober – Nordens bredeste sortiment

Det er vi som produserer og selger Nordens bredeste sortiment av hvite standardkonvolutter med grått innsidetrykk – Sober. Vi er hele tiden lydhøre for hva markedet vil ha og oppdaterer stadig sortimentet for å øke våre forhandleres mulighet til å konkurrere. Sober er svanemerkede konvolutter og leveres i esker med praktiske lokk.

Se sortiment (pdf)

Sober-kuvert-1

Tiltrykk konvolutter

Addbrand har moderne konvolutttrykkerier i alle 3 land, og i Sverige er trykkeriet også svanelisensiert. Vi trykker både pms og cmyk 1-4 farger i verdens hurtigste og mest moderne maskiner. Små eller store opplag spiller ingen rolle.

  • Stor maskinpark = Stor fleksibilitet
  • Både offset og digitalmaskiner = klarer alle format og alle opplag
  • Svanelisens (Sverige)

Spesialproduksjon

Noen ganger har kunden spesielle ønsker for format, kvalitet, vindu etc som går utenfor standard sortiment. Da spesialproduserer vi etter kundens ønske. Vi har moderne og konkurransedyktige produksjonsenheter. Antall spiller ingen rolle, vi sørger for at kunden får det de ønsker.

Ved store serier, fra hundretusener eller millioner av konvolutter, produseres og trykkes konvoluttene i en operasjon direkte på fabrikk. Dette kalles flexoproduksjon.

tjanst-4

Pakninger

Vi har et bredt sortiment av konsumentpakninger. Sortimentet omfatter standardkonvolutter, belgposer, bobleposer og forede poser.

Sober-konsumentförpackade-kuvert-2

Kontakt oss

Klikk på lenken til høyre for å se vår kontaktinformasjon.